Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sully Erna azt szeretné, ha az Aerosmith iktatná be a Godsmack-et a Rock And Roll Hírességek Csarnokába



A Godsmack frontembere, Sully Erna egy friss interjúban kifejtette a véleményét arról, hogy más műfajban alkotó előadók is bekerülnek a Rock And Roll Hírességek Csarnokába és azt is elárulta, hogy amennyiben a zenekara valaha is ebben az elismerésben részesül, azt szeretné, ha az Aerosmith iktatná be őket.
 
"Ha már kategóriákat hoznak létre és különféle műfajokba sorolják az előadókat, akkor érdemes lenne ragaszkodni ahhoz, mert különben az történik majd, mint a Grammy-n, ahol a hard rock kategória megszűnt, a rockba pedig olyan alternatív zenekarokat is belenyomnak, mint például az Imagine Dragons. A Grammy egykor a zene Oscar-díja volt, mostanra viszont egy rossz vicc lett belőle. Félreértés ne essék, nem magunk miatt zavar a hard rock kategória eltörlése. Elégedett vagyok a karrierünkkel és nem izgat, ha nem kapunk díjat, de ezzel a lépéssel a Beatles, a Led Zeppelin, az Aerosmith, a Rush, vagy éppen Peter Frampton érdemeit csökkentették.
 
 
Hasonló a problémám a Rock And Roll Hírességek Csarnokával is. Kíváncsi vagyok, Mary J. Blige mit felelne, ha megkérdeznék tőle, hogy szerinte rock and roll-e, amit csinál. Persze ez a kifejezés mára erősen megkopott, mivel túl sok mindenre használják. Gyakran hallok olyasmit, hogy 'szerepeltem egy menő sorozatban. Nagyon rock and roll volt!' vagy 'meghívtak egy podcastbe. Mennyire rock and roll?' Nekem három és fél éves korom óta a valódi rock and roll az életem, úgyhogy természetesen elfogadnám, ha beiktatnának minket a Csarnokba. 56 éves vagyok és ebből 53 a rock and roll jegyében telt. Inkább azoknak kellene elgondolkozniuk és félretenniük az egójukat, akik tudják magukról, hogy nem itt lenne a helyük és olyan zenekaroktól veszik el a helyet, akik viszont valóban ebben a műfajban alkottak. Mary J. Blige kerüljön a Hiphop Hírességek Csarnokába, ide pedig jöjjön egy rockbanda!
 
Talán a bostoni gyökereink miatt mondom ezt, de ha egyszer ránk kerül a sor, örülnék, ha az Aerosmith iktatna be minket. Az hatalmas megtiszteltetés lenne számunkra. Az Aerosmith az egyik legmeghatározóbb zenekar az életemben, és bár eredetileg dobos voltam, mégis Joe Perry miatt akartam rocksztár lenni. Most komolyan, van bárki is, aki menőbben néz ki, mint Steven Tyler és Joe Perry? Aligha. Persze Nikki Sixx és még páran megpróbálták felülmúlni őket, de nem jártak sikerrel."
 
Steven Tyler és Joe Perry (Aerosmith)