Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szexuális erőszakért perelték be Axl Rose-t



Sheila Kennedy egykori modell beperelte a Guns N' Roses frontemberét, Axl Rose-t, aki állítása szerint 1989-ben szexuálisan bántalmazta őt.
 
Az egykori Penthouse címlaplány úgy emlékszik, hogy 1989 februárjában vagy legalábbis akörül ismerkedett meg Rose-zal egy éjszakai klubban, ahonnan a frontember a hotelszobájába hívta őt egy bulira, amelyen az MTV-s Headbangers Ball házigazdája, Riki Rachtman is részt vett. Kennedy megjegyezte, hogy a barátnője nem tarthatott vele, mivel Axl úgy ítélte meg, hogy a lány nem volt elég dögös.
 
"Kennedy a fürdőszobában különféle receptre kapható gyógyszereket talált, és attól félt, hogy az énekes veszélyessé válhat, ha alkohollal együtt veszi be ezeket a tablettákat. Ahogy kiment a fürdőszobából, Rose a falhoz szorította és megcsókolta őt, ami ellen még nem volt kifogása, az azonban már nagyon felzaklatta, amikor nem sokkal később azt látta, hogy Axl egy másik modellel szexel - Sheila emlékei szerint meglehetősen durván - és azt szorgalmazza, hogy ő is csatlakozzon hozzájuk. Kennedy ezután átment Rachtman szobájába, amivel feldühített Rose-t, aki azonnal követte őt, majd erőszakosan visszarángatta a saját hotelszobájába, ahol szexuálisan bántalmazta, amelynek életre szóló érzelmi, fizikai, pszichológiai és anyagi következményei lettek."
 
Sheila Kennedy
 
A frontember ügyvédje, Alan Gutman az alábbi közleményt adta ki a perrel kapcsolatban: "ha röviden akarunk fogalmazni, az állítólagos bántalmazás sosem történt meg, és az is figyelemre méltó, hogy a felperes pont egy nappal az elévülési idő beállta előtt nyújtotta be a keresetét. Bár Mr. Rose nem zárja ki annak lehetőségét, hogy valamikor készült közös rajongói fotó róla és a felperesről, nem emlékszik rá, hogy valaha is találkoztak vagy beszéltek volna, az ellene felhozott kitalált vádakról pedig a mai napon hallott először."