Bejelentkezés

x
Search & Filters

Teljes Iron Maiden, Slayer és Avenged Sevenfold koncertek a 2013-as Rock in Rio-rólAz Iron Maiden diadalmas visszatérése a Rock in Rio fesztiválon csúcsosodott ki, amikor vasárnap (szeptember 22-én) a rendezvény fénypontjaként léptek a színpadra!

Most, tizenkét évvel azután a felejthetetlen fellépés után a Maiden visszatért a Rock in Rio fesztiválra egy újabb emlékezetes előadásra. Miután körbeutazták a világot ‘Maiden England’ elnevezésű turnéjukkal - amelyben egyébként számos dél-amerikai helyszín is szerepelt -, a Maiden végül "felgyújtotta" Rio de Janeiro-t is vasárnap este. Az Iron Maiden egy fenomenális összeállítással lepte meg a közönséget, amely leginkább a zenekar ‘Seventh Son of a Seventh Son’ című albumának anyagára épült - más egyéb klasszikusok mellett természetesen.

 

Iron Maiden - Rock In Rio 2013
 

 

A Slayer szeptember 22-i koncertjéről készült professzionális minőségű felvételt egy pár sorral lentebb most ti is megnézhetitek. Az előadáson a basszusgitáros/énekes Tom Araya, a gitáros Kerry King és a dobos Paul Bostaph mellett a szintén gitáros Gary Holt állt a színpadon, aki továbbra is az egykori alapító tag, Jeff Hanneman helyét igyekszik betölteni a zenekarban.

Miközben még mindig a Hanneman elvesztése miatt érzett fájdalmukat próbálják kiheverni, Araya és King egy új anyagon kezdett dolgozni, és remélhetőleg a stúdióban is eltöltenek majd némi időt a turnét megelőzően.

 

Slayer - Rock In Rio 2013
 Az eklektikus brazil fesztiválon számos különböző műfaj művészei szerepeltek a rendezvény hét napja alatt Justin Timberlake-től kezdve Beyonce-n és a Metallicán keresztül egészen az Alice in Chains-ig.

A hard rock és a metal idén megfelelően képviseltetve volt olyan előadók által, mint például a Sepultura, a Ghost B.C., Rob Zombie, a Helloween és az Offspring. A cikk alján most az A7X teljes szettjét nézhetitek meg.

A Rock in Rio fesztiválon történt fellépése során az A7X olyan új dalokat is lejátszott, mint a ‘Shepherd of Fire’ és a ‘Hail to the King’ - természetesen az olyan nagy kedvencek mellett, mint a ‘Bat Country’, a ‘Nightmare’ és a ‘Beast and the Harlot'.

 

Avenged Sevenfold - Rock In Rio 2013
 

Címkék: 
iron maiden
Slayer
Avenged Sevenfold