Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új cipőkollekciót dob piacra közösen a Black Sabbath és a ConverseA Converse Inc. megkezdte a 2014-es tavaszi kínálatának részeként a Converse Chuck Taylor All Star Black Sabbath elnevezésű cipőkollekció forgalmazását, melyben öt új, a Black Sabbath - minden idők valaha volt egyik legikonikusabb rockegyüttese - ihlette stílus szerepel.

Az együttműködésben nagy szerepet kapott a Black Sabbath négy, leginkább úttörőnek számító albumának - ezek a "Black Sabbath", a "Paranoid", a "Never Say Die!" valamint a "Vol. 4" című alkotások - borítója is. A kollekció darabjai ezen kívül olyan különleges részletekkel is büszkélkedhetnek, mint például a varrott Black Sabbath-logók és a grafikus bélés.

Ez a mostani a zenekar második közös munkája a Converse-szel, és erre jön még a diadalmas találkozás az együttes eredeti énekesével, Ozzy Osbourne-nal is.

A Converse Chuck Taylor All Star Black Sabbath kollekció a kiválasztott Journeys üzletekben, független kiskereskedőknél, valamint a Converse saját márkaboltjaiban és hivatalos honlapján (converse.com) lesz elérhető körülbelül 60-70 amerikai dollárért.

 

 

 

 


 

 

Címkék: 
black sabbath