Bejelentkezés

x
Search & Filters

BRYAN ADAMS

 
Időpont: 
2012. július 29. vasárnap, 20:00


Bryan Adams több mint három évtizede nyűgözi le világszerte rajongóit toplistás dalaival és energikus fellépéseivel. 2012. július 29-én a Budapest Arénában ad koncertet.

A kiváló énekes, gitáros és zeneszerző, dalait olyan neves művészek adták elő, mint  Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss, és Tina Turner, akivel még duettet is énekelt. Együtt dolgozott még Barbara Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is. Pályafutása során több mint 80 millió lemezt adott el, filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet

2005-ös "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd ezek a klasszikusok, mint például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me.

Legutóbbi, 11 című albuma tele van félreismerhetetlen rock dalokkal és balladákkal. A felemelő „Broken Wings”-szel kezdve, a perzselő „Mysterious Ways”-című dalon át a himnusz-szerű „Something to Beleive”-ig a 11 című lemez mérföldkő Adams karrierjében. A lemez dalai elvarázsolják a hallgatót. Új slágerek és kötelező koncertdalok születtek.

Bryan Adams a világ egyik legelismertebb énekese- zeneszerzője és nem utolsósorban Kanada első számú nagykövete. Három évtizede tartó töretlen karrierje során Adams karizmatikus hangja és zenéjének hangása eredményeképpen 65 millió lemezt adott el és 6 kontinensen koncertezett. Első nyugati zenészként lépett fel például Pakisztánban vagy Vietnamban.

Bryan Adams szóló karrierje Bryan Adams című albumának megjelenésével kezdődött 1980-ban, és azóta is töretlen.