Bejelentkezés

x
Search & Filters

Csajok vs Pasik a Trafikban

 
Helyszín: 
Fellépők: 
The Tits
Grievance
Bubble Babes
SoundVis!on
Időpont: 
2012. szeptember 21. péntek, 20:00

A koncert különlegessége a zenekarok közötti versengés, de nem tehetségkutató jelleggel, egy olyan "küzdelem", amely megmutatja színpadra-termettségüket, odaadásukat a zenélés és a közönségük iránt. Manapság ezek a tulajdonságok is rettenetesen fontosak a tehetség és az alázatosság mellett. Ezt az elkötelezettséget szeretnénk díjazni.

A zenekarok mindent megtesznek, hogy minél nagyobb közönséget csábítsanak el a koncertre. A közönségük éljenzésének hangerejét fogjunk megmérni a koncert alkalmával, és így áll fel a rangsor. Minden egyes koncert végén a zenekar és a műsorvezető közös erővel egyre nagyobb hangzavarra buzdítja a jelenlévőket. A decibelmérővel megmért adatokat felírjuk, és így dőlnek el a helyezések.

A zenekarok fiatal rock együttesek, és 2 lány és 2 fiú banda áll színpadra az eseményen. Feldolgozásokat is és saját számokat is játszhatnak szabadon. A közönség meggyőzésére 45 percük van. A klubtól minden technikai és reklám támogatást megkapnak (ének felszerelésre, gitár és basszusgitár erősítőkre, dob felszerelésre, hang- és fénytechnikára, monitorozásra, tizenhat sávos keverőre és a profi technikusra, valamint a koncertet megelőző páratlan reklám hadjáratra facebook-on és program, valamint zenei portálokon, és nem utolsó sorban az offline szóróanyagokat is említve Budapest szerte). A nyeremények támogató lejjebb olvashatóak.

A teljes körű támogatással és a megkapott segítségekkel a zenekaroknak már „csak” a reklám hiányzik az internet kies és erdős lankáin. A koncert facebook eseményének létrehozása után már az első héten megmutatkozott, hogy a bandák mindegyike odateszi magát, és aktiválja a tartalékait: a meghívottak száma meghaladja a 9300 főt, és egyre növekszik. Célunk elérni a 11000 meghívottat, ezzel rekordot és mintát állítva a klubkoncertek facebook eseményei között.

A koncerttel célunk felhívni a figyelmet azokra a fiatal tehetségekre, akik az idejük nagy részét hasznos dolgokra fordítják: zenélnek, próbálnak a zenekarral és komolyan veszik a felkészülést a koncertekre.

Az alábbiakban található a programajánló, amelyet kérem egy az egyben megjelentetni, és a támogatókat benne hagyni. Kérem, hogy az alábbi linkre feltöltött nagyméretű, jó minőségű jpg kiterjesztésű plakátot tegyék a programajánló mellé mindenképp! A fentiekben közölt információkat a koncertről természetesen felhasználhatják, ha egyedi tartalmat szeretnének megjelentetni. Ha szeretnének a programajánlóból és a fentiekben összeollózni egy ajánlót/cikket, a támogató partnereinket a linkekkel mindenképp tegyék bele!