Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fat Bats, Harloch, Backlash

 
Helyszín: 
Fellépők: 
Fat Bats
Harloch
Backlash
Időpont: 
2012. augusztus 24. péntek, 21:00

Ezen a hétvégén is dübörög a rock'n'roll a budapesti belvárosban! Legújabb rockzenei klubként ismét változatos koncertkínálattal fogadja látogatóit a Cinema Rock Cafe! A csütörtöki ingyenes rock karaoke után augusztus 24-én pénteken az érdi Fat Bats, a fővárosi black-metal Harloch, valamint a Marosvásárhelyről érkező Backlash lép színpadra!

A Cinema Rock Cafe egyébként a Párisi Udvar bejáratánál, a Haris köz 3. szám -majdnem a Váci utca sarkán- alatt nyílik. A 170 nm-es exkluzív rockklubban max. 120 fő szórakozására nyílik majd lehetőség estéről estére. A helyszín igényes belső kialakítással és komoly technikai paraméterekkel fog rendelkezni. A vendégek a földszintről nyíló lépcsőkön keresztül juthatnak a klub felső és alsó szintjeire. Az emeleti részen kapott helyet egy mozi terem, ahol a rockzenéhez kapcsolódó filmek, koncertvideók, klipek vagy akár sportműsorok kerülhetnek majd vetítésére. Ezen felül egy tágas, fedett terasz is rendelkezésre áll.

A klub sikerét leginkább a rendszeres programkínálat hozza majd meg, mely olyan minőségi (koncertek, karaoke, vetítések, közönségtalálkozók, stb.) szórakozási lehetőséget nyújthat közönségének, mely párját keresi Budapest szívében. A különleges "törpeklub" adottságaihoz és kialakításához igazodva elsősorban meghittebb, igényes vendégkör kiszolgálásra, tematikus és underground estek vagy napközbeni programok lebonyolítására, maximum 120 fő befogadására alkalmas két szinten. Áraik a klub minőségéhez és elhelyezkedéshez képest rettentően olcsóak! Zenekarok, szervezők jelentkezését továbbra is várják! A belépés mindkét nap 690 Ft !

Figyelem! Figyelem! Minden belépőhöz egy korsó sör jár ingyen!