Bejelentkezés

x
Search & Filters

IRIE MAFFIA

 
Időpont: 
2012. július 18. szerda, 20:00

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt a fiatal magyar közönség egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó bandának a frontvonalában koncentrálódnak az újgenerációs kedvencek: az elsőszámú underground díva Sena, és MC Columbo licitálnak egymásra szövegeikkel. Mikor ideje engedi, beszáll a játékba a Zubolyból ismert reppsztár-családapa, MC Busa is.

A tizenegytagú válogatott zenekarvezetője a pozanon játszó Dermot, hammond orgonán pedig Jumo Daddy szaggat. A Dési Tamás dobos és Havas Miklós basszusgitáros által alkotott világszínvonalú ritmuszsekció adja a Maffia alapját: bombabiztos és a legütősebb! A dobbasszus páros korábban több ismert hazai zenekarban bizonyította tehetségét együtt és külön-külön is, session zenészként. Szekér Ádám gitáros személyében, aki szintén több ismert előadó oldalán megfordult már zenészként, dalszerzőként, megtalálták a tökéletes társat: Irie Maffia Rocktrió néven elhíresült dob-basszus-gitár hármasuk alkotja a zenekar kemény magját. Mösziő Zsömi az ország legkábítósabb perkásaként erősíti a zenekart. A Maffia nyáron új tormbitásra váltott, Meggyes Ádám a jelek szerint nagyszerűen megfelel a zenekar és a közönség elvárásainak.

A tagfelsorolásban végül, de persze nem utolsó sorban dj Future verhetetlen szkreccsmesterként pakolja a lemezeket a rock alá.

További infók: http://www.rockbook.hu/zenekar/irie-maffia