Bejelentkezés

x
Search & Filters

Korál Forever

 
Város: 
Budapest
Helyszín: 
Samovar Vodka Bar
Időpont: 
2014. szeptember 27. szombat, 20:00

Fischer László és a Korál Forever band ismét Csákvári Lacával kiegészülve áll színpadra: szeptember 27-én este immár harmadik alkalommal zenélnek együtt, ezúttal a pesti közönségnek, a Samovar Vodka Bar színpadán.

A Korál Forever band rövid időn belül újra koncertezik, és a szeptember 13-án Bakonszegen tartott bulijuk után ismét Csákvári Lacával lépnek színpadra szeptember 27-én, szombaton este 8 óra után a Samovar Vodka Barban. Arról azonban szó sincs, hogy énekesüket, Kiss Zoltánt lecserélték volna, mindössze a napjainkban zenekari körökben is jól működő helyettesítésről van szó.

Laca immár harmadszor ugrik be Kiss Zoltán helyett, de most is ugyanolyan izgalommal várja a fellépést, mint az első lehetőséget. „Remek alkalom lesz ez számomra a pesti Korál rajongók előtt is interpretálni ezeket a legendás dalokat. Kiváló zenészekkel léphetek színpadra, és úgy érzem, nagy lehetőséget kaptam és kapok arra, hogy zeneileg tovább fejlődjek. Nem könnyűek a dalok, szakmailag kihívást jelentenek, de személy szerint is nagyon szeretem őket. Az pedig külön öröm, amikor a közönség velem, velünk énekli őket” – mondta a koncertre készülve.

A magyar Bryan Adamsként is emlegetett énekes egyébként saját projektjeit tekintve sem unatkozik: októberben több pesti koncertje is lesz a Room Service banddel, Magyarország és Európa legismertebb Bryan Adams tribute zenekarával.

Emellett október 6-án saját dalait is eljátssza a közönségnek a Fogas Ház színpadán. „Teljesen más saját dalokat játszani, mint Bryan Adams vagy mondjuk a U2 számait. Mélyebb, érzelmileg erősebb kötelék fűz a dalaimhoz, amiket szívvel-lélekkel, teljesen átélve adok elő minden alkalommal. Ezért az október 6-ai koncertet is nagyon várom már” – zárta mondandóját Csákvári Laca.  
 

Címkék: 
Csákvári Laca ismét a Korál Foreverben
Csákvári Laca
magyar Bryan Adams
koncert
helyettesít
énekes
gitáros
tribute
Korál
Fischer László és a Korál Forever
Korál Forever