Bejelentkezés

x
Search & Filters

Liberal Youth, Another Way, Jack, P.F.A, Haramia

 
Város: 
Budapest 14. kerület
Helyszín: 
Időpont: 
2022. július 02. szombat, 20:00
Belépő: 
2500Ft

Hatalmas hardcore/punk/grind est Budapesten, a Dürer Kertben, főként veterán, magyar zenekarok közreműködésével.

Fellépők:

HARAMIA – A budapesti szociológusokból álló négyesfogat fogja nyitni a bulit, egy kegyetlenül nihilista punkbulival. A banda eddig lemezein (s/t, EP 2021, EP 2022) hallható számok rövidek és zsigeriek, a szövegek pedig az elmúlt egy-két év Magyarországáról szóló realista látképek, a Hős utcától az elmegyógyintézetig terjedő panoráma tükrében.
https://haramia.bandcamp.com/

PFA – A Covid előtt 15 évvel a veszprémi Haszkovó lakótelepről már elszabadult egy hasonlóan brutális vírus, a PFA.

A srácok számtalan lemezt adtak már ki (pl. Fangs, Dumpster of reality, Pigheart, God squats us all, Yellow water), ám ellenük még senki nem fejlesztett ki vakcinát, így idén belöknek a véráramba egy vadiújat hangzóanyagot is.

Max egyperces számok, fénysebességű dob-kalapálás, black metal károgás és kaotikus gitárszólók várhatóak (az énekes Lord Iron Livah néven rappel is, talán még onnan is elhangzik valami).
https://pfaquitcallingusthrashcore.bandcamp.com/

JACK – A kiskunhalálosi grind-punk banda idén ünnepli megalakulásának 25 évfordulóját. A srácok számos albummal (Neurozis, Inhumanus, MMVII Ctenomys Blainv, Téged Akarnak, Vissza ki az utcára!, Te sem vagy más) és rengeteg split lemezzel (amit olyan bandákkal követtek el, mint pl. a Meth Leppard), valamint egy még idén megjelenő új nagylemezzel a kofferjukban fogják eltépni a láncokat ezen a koncerten.

A Jack keresztül-kasul átturnézta már egész Európát és itt is tarolni fognak.
https://jackgrindpunk.bandcamp.com/

ANOTHER WAY – Viharsarok Fastcore. Ezzel a saját gyártású stílusjelzővel illeti magát ez a dallamos gitártémáktól sem visszariadó békési grind/HC-punk trió.

Az idén 20 éves banda már 6 lemeznyi (pl. Békés idők, Szertefoszló álmok között tisztán lásd a sivár jövőt, Holtágak az ártérben, Az idő rövid története, Egy álommal szegényebb) dél-alföldi haragot öntött rá a magyar undergroundra, de még idén megjelenik az új albumuk is.

Tornádósebességű, velejéig dühös arcleszakításra készüljetek.
https://anotherway666.bandcamp.com/

LIBERAL YOUTH – 27. születésnapját ünnepli a szombathelyi Savaria Colonia Hardcore mozgalom egyik alapító bandája (a Social Free Face és a United Side mellett), amely nem kevés ember szemében a legjobb magyar hardcore banda.

Ezt mindenki eldöntheti majd a koncerten, amint végigdarálják az életművük gerincét adó lemezek legjavát (pl. Korlát nélkül, Mi vagyunk az ellenséged, Pénzért haszonért, Mindenki nézi senki nem látja, Eddig minden rendben).

Óriási lendület és mosh pit-aktivitás garantált.
https://liberalyouth.bandcamp.com/

Címkék: 
Liberal Youth
Another Way
Jack
P.F.A
Haramia