Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nemjuci, Uzipov, Run Over Dogs

 
Helyszín: 
Iskola Klub
Fellépők: 
Uzipov
Run Over Dogs
Időpont: 
2012. október 26. péntek, 20:00

A Nemjuci zenekar lassan 5 éves lesz, ennek ellenére nyakunkat rá, hogy kifogásokat találva vagy valami előítéletnek engedve többen még nem láttátok a banda egyetlen koncertjét sem. És akkor most mi lesz? Bepótolhatod elmaradásod! Vagy ha tudod, hogy miről van szó, tartsd meg jó szokásod és gyere!

A zenekar életében 2012 fordulatos év volt, új lemez, új gitáros. Most október 26-án a vadonatúj Iskola Klubban (a régi Tűzraktér helyén) mindkettőt hallhatja a nagyérdemű.

Természetesen a Nemjuci Turi* is jelen lesz, mégpedig igen exkluzív formában, aznap este ugyanis kivételesen már este 7-től piacra dobja a zenekar az összes ruhát, hogy legyen időtök a koncertek kezdetéig kedvencekre lelni, próbálgatni.

8-kor szigorúan becsengetnek, elsőként a Run Over Dogs, a 2012-es R33 Tehetségkutató nyertes csapata, majd az őrült, magukat csak százas szögnek becézgető Uzipov, a végén pedig a Nemjuci felel az ötösért.

A belépés ingyenes!

19:00 Nemjuci turi

20:00 Run Over Dogs

21:00 Uzipov

22:00 Nemjuci

23:00-kor szigorúan vége van a koncerteknek, érkezzetek időben!

Nemjuci Turi: Juci és a zenekar hivatalos turkálója, aminek minden egyes darabját Juci válogatja kedvenc turkálóiból, majd turbózza, alakítja őket és a végén kapnak egy csinos kis Nemjuci logót