Bejelentkezés

x
Search & Filters

Quimby

 
Város: 
Budapest 11. kerület
Időpont: 
2019. március 30. szombat, 19:00
Belépő: 
4999 - 6999 Ft

QUIMBY - FAMILY TUGEDÖR - 2. RÉSZ

Family Tugedör - 1 Quimby koncert, 6 zenekar, 23 ember, 1 család!

A Quimby nemcsak egy egészként jelenít meg egy hihetetlenül sokszínű zenei univerzumot, hiszen az azt éltető zenészek egyenként is külön-külön, egy-egy egyedi hangot képviselnek.

Nem csoda, hogy ennyi ötlet nem fér bele egy zenekarba és szinte mindenkinek van az anyazenekar mellett egy másik „családja”.

A Family Tugedör azonban egy olyan reunió, ahol minden Quimby érintettségű zenekar fellép, összehozva ezzel hat zenekart és huszonhárom zenészt, hogy ezúttal nem külön fellépéseken, hanem egy teljes értékű Quimby koncert részeként mutassák be ezt a népes famíliát.

A két órás koncert alatt így megismerhetjük Faszi a Quimbyvel ’majd egyidős, tróger rock zenekarát, a Marlboro Man zenekart, SZILÁRD érzelmesebb oldalát saját neve alatt futó produkciójában, olyan énekesnőkkel kiegészülve, mint Galambos Dorina, Kiss Flóra és Schoblocher Barbara.

A kísérleti jazz műfajába kalauzol el bennünket Dódi, a Kárpáti Dódi Priváti Projekttel, míg A Kutya Vacsorája speciális zenei laborjába Livius és Faszi enged betekintés zenésztársaival. A sor legfiatalabbja az Aranyakkord lesz, ami Tibi és Vastag Gábor dalkeltetője, de még Fefe is meglepetéssel készül a közös családi összeröffenésre.

 

Címkék: 
Quimby