Bejelentkezés

x
Search & Filters

Quimby és a Z.U.P koncert november 8-án Pécsen, az E78 koncertteremben

November 8-án Pécsre látogat a Quimby és a Z.U.P. zenekar. Az esemény helyszínéül a Zsolnay negyedben található E78 koncertterem ad otthont, aminek már többször szétrúgta az oldalát a Quimby, és most erősítést is hoznak magukkal.

Az estét a 2007-ben alakult Záhony Unplugged Project, azaz Z.U.P. zenekar nyitja. 2012 nyara mérföldkő volt a zenekar számára, hisz ekkor jelent meg első, kizárólag saját számokat tartalmazó kislemezük, a Takarásból címmel. 2013-ban megjelent Füstjelek szélcsendben című nagylemezük, amivel egyből a rádiók toplistáinak élére ugrottak, és azóta is töretlenül haladnak a siker felé. A zenekar második nagylemeze idén júliusban jelent meg Huszonvalahányban címmel.

Ha beleszeretnél hallgatni a zenéjükbe, itt egy kis ízelítő:
 


Utánuk a több, mint ét évtizedes zenei múlttal rendelkező Quimby zenekart hallhatjuk, akiket minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni. Hazán egyik legismertebb, és legelismertebb zenekaráról van szó, akik most Pécsen vernek sátrat, és kápráztatják el a közönséget. Hallhatunk majd régi, szinte már kihagyhatatlan slágereket is, mint az Ajjajjajj, vagy a Most múlik pontosan, de egészen biztosan nagy számban szerepelnek majd a setlisten a Kaktuszliget albumukról is dalok.
 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/882128801812236/?fref=ts


Kezdés: 19:00
7630, Pécs, Major utca 21.

Jegyekért kattintsatok ide: http://www.jegymester.hu/hun/Event/38006438/Quimby-koncert


 

Címkék: 
Quimby
Z.U.P.