Bejelentkezés

x
Search & Filters

Családi Majális az Óbudai Szigeten - 2021. május 29.

Újj Kristóf képe
Újj Kristóf

 

2021 május utolsó hétvégéjén, egyrészt a vírushelyzetből való szabdulás, másrészt a gyereknap apropóján egy nem szokványos gyereknapi családi majálist szervezett a Mi Hazánk. Az eseményen a délelőtti gyerekprogramok után 15 órától, a színpadon a rockzene kapta a főszerepet. A Nemzeti Hang, Romer és Pokolgép zenekarok riffjei csődítették a szigetre a népet. A három zenekar jóval felülmúlta a szervezők várakozásait, és sokkal több embert csábítottak a színpad elé, mint arra bárki számított. 

Idén ismét elmarad a Sziget, ezért jól gondolhattuk, hogy az idei év egyik legnagyobb zenés rendezvényén vettünk részt a hétvégén, a Duna közepén. Midhárom zenekar elmondta, mekkora öröm hónapok óta újra színpadon állniuk, de ugyanez az érzés ült ki a közönség arcára is.

A rendezvény teljesen ingyenes és nyilvános, védettségi kártya nélkül is látogatható volt. Habár idén a legtöbb fesztiválról le kell mondanunk, most egy kicsit bele kóstolhattunk a fesztivál feelingbe. Sörpadok mindenütt, kajás sátrak, lángos, és kürtőskalács, motorosok és heavy metál. Jó volt kicsit vissza menni a két évvel ezelőtti nyárba. 

A Pokolgép koncertjével egyszerre kezdődött a Dunán néhány híddal lejjebb lévő Barba Negrában az Iron Maidnem és a Hollywood Rose koncertje is, melyekre a belépés szintén ingyenes volt 19 óráig. Ez utóbbira magukkal kellett vigyék a védettségi kártyájukat az emberek, azonban ennek ellenére készenlétbe helyezhették a MEGTELT táblát a rendezők.

Hogy a két rendezvény közül "melyiké lesz a jövő" idén nyáron, azt mindenki magában döntse el, egyben biztosak lehetünk, ha vigyázunk mindenütt egymásra akkor lesz lehetőségünk akár ilyen, akár olyan koncertekre menni a továbbiakban. 

Újj Kristóf

Esemény(Nem tárolt): 
Családi Majális