Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pokolgép - Előszilveszteri koncertA Pokolgép minden idők legismertebb magyar heavy metal együttese, a stílus hazai megalapozója.  Eddig 11 stúdió albumot, 1 angol nyelvű lemezt, 4 koncert lemez, 2 válogatás albumot és egy unplugged lemezt készítettek.

A csapat túlélte a tagcseréket, és a heavy metal mélyrepülését 90-es évek közepén. A mai napig rendszeresen készítenek új albumokat, és sikerrel koncerteznek itthon, valamint az országhatáron túl. Zenéjükön több nemzedék nőtt fel.

A december 30-i előszilveszteri koncerten a Barba Negra Music Clubban olyan nagy slágerek hangzanak el, mint a Háború Gyermeke, a Hol Van a Szó, vagy a Jel. A koncertet soha nem látott pirotechnikai show egészíti ki.

A Crossholder zenekar 2008 április 10-én, este 20:00-kor alakult.

A banda egy koncepciós projekten alapszik, mely a zenekar vezetője, Gondosch "Güzü" János által írt, regényeket foglalja magába.

A történetek középpontjában Cross (Crossholder) áll, egy időutazó, aki 6600-ból, időn és téren átutazva, próbálja a világunkat és saját jelenét is jobbá tenni.

Az első regényben a középkorban ragad, ahol megalapítja a Templomos lovagrendet.

A második regényben Cross a jelenbe utazik, ahol egy titkos társaság jelenlétét fedezi fel, akik az új Világrend alapítói is egyben. Emiatt visszautazik 1776-ba arra a napra, amikor a társaság megalakult, azzal a szándékkal, hogy a megalakulásukat megakadályozva leszámoljon velük.

A koncerten látványprodukcióval, pirotechnikával egybekötött show-t láthat a nagyérdemű.

A Krízis egyike azon rock-metál zenekaroknak, melyek neve ismerősen csenghet a stílus kedvelőinek. Bár nem produkáltak aranylemezeket és a zenei tv csatornák slágerlistáján sem szerepelnek, a zenekar már két évtizede köztünk van és kitart a gitárcentrikus, tradicionális és modern rock elemeket egyaránt felvonultató muzsika mellet.
Rendszeres fellépői hazai metálfesztiváloknak, sportcsarnokoknak és rockkluboknak. December 30-án a Barba Negrában ők kezdik a közönség előmelegítését, érdemes időben érkezni!

A koncertek után rockbuli hajnalig Dj. Gondával!

 2012. december 30. Barba Negra Music Club
Kapunyitás: 20.00, koncertkezdés: 21.00
Belépőjegy elővételben: 1.950 Ft, a helyszínen: 2.400 Ft

Címkék: 
Pokolgép
Crossholder