Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ír kocsmafolk, nu-metal, és klasszikus heavy metal a Trackben

Erős felhozatallal rukkol elő a Barba Negra Track ezen a héten is. A Firkin, a kontinens egyik legpatinásabb metál fesztiváljáról, a Wackenről érkezik, és csempészi be annak hangulatát a Trackbe. Egy Subscribe koncert m,indig tökéletes választás, a srácok, ha akarnának sem tundának mellényúlni. A hetet a haazai klaszsik heavy metal veterán zászlóvivője, a 30 éves Pokolgép zárja, előzetes lemezbemutató koncertjével.

Firkin Wacken after party

Jól áll a magyarnak ez a pub n’ roll, celtic punk, miacsuda, a közhelyszótár is jegyzi már az észrevételt. Nemcsak hallgatni szeretjük, ropni rá és játszani is, mi több, a Firkin hazai és nemzetközi sikereinek tükrében úgy tűnik, jól is nyomjuk. Péter János és népizenekara nyaranta sorra járja Európa fesztiváljait, többek közt olyan – elsősorban fémzenére szakosodott – rendezvényeket is, mint a németországi Wacken. A nem mindennapi fellépésre különleges programmal készül a banda, akárcsak az augusztus 6-i track-es koncertre: „Mivel Wacken After Party lesz (előtte lévő szombaton leszünk Wackenen), ezért azt a hangulatot próbáljuk hozni, mi is a metálosabb dalokat játsszuk.” A Firkin vendégei: Vörös András - énekes (Superbutt), Szabó Gergely ''Szög'' - billentyűs (Dalriada), Turáni Csongor - hegedűs (ex M.É.Z.)

Firkin - 2014 08.06.

18.00 Kapu- és sörnyitás
19.00 Ann my Guard (doll metal)
20.00 FIRKIN és vendégei  

Jegyárak:  Elővételben: 1000 Ft,- helyszínen: 1500 Ft,-

 

 

 

Subcribe: raszta és metál

Amikor a Subscribe előrukkolt a Bookmarks című lemezével, akkor az egész magyar zenész-szakma és a közönség is az égre emelte a tekintetét, hogy hova tette ez a banda a mércét. Borzasztóan magasra. Saját magukkal szemben is, hiszen kíváncsian vártuk, el lehet az összes hangot élőben játszani, ami azon a korongon szerepel. Majd jött a következő lemez, aminek feladata lenne, hogy megugorja az elődje eredményeit. Senkinek nem lehet panasza, vagy hiányérzete, hiszen a This Moment Will Soon Be Gone is érett gondolkodásról tanúskodik. A stúdiófelvételek élő kivetülésére pedig remek alkalom a soron következő Subscribe koncert Budapesten, amelynek a Barba Negra Track ad otthont!

Subscribe - 2014 08.07.

19.30-20.00 Our Youth
20.25-21.55 SUBSCRIBE  

Jegyárak:  Elővételben: 1000 Ft,- helyszínen: 1500 Ft,-

 

 

 

Testeden a jel

 

Amikor a Pokolgép arról énekelt, még az előző évezredben, hogy mindnehová belénk égett az a bizonyos jel, sokunk még kölyökként üvöltöttük a dalszövegeket, de nem igazán voltunk tudatában annak, hogy miről is szólt. Mára már, meglett családanyák s családapák gondolnak vissza nosztalgikus hangulatban azokra a bakelitekre, amikről ezek a dalok szóltak. És akad még néhány zenekar, akin az idő vas foga sem fogott ki, és még mindig ugyanazzal a lendülettel tolja a rock 'n rollt, vagy épp a heavy metalt. A Pokolgép is közéjük tartozik, és bár volt jónány tagcsere, mégis állandósult erőnek lehet nevezni a zenekart a honi zenei életben. Ezen a koncerten mutatkozik be a "Gép" új dobosa, illetve a készülő lemezről is ezen az estén lehet először hallani dalokat!

Pokolgép, Words Of Blood - 2014 08.09.
   
18:30 Kapunyitás
19:00 Word Of Blood  
20:00 Pokolgép  

Jegyárak: Elővételben: 1000,-  helyszínen: 1500,-

 


 
Címkék: 
Pokolgép
Words of Blood
Firkin
subscribe