Bejelentkezés

x
Search & Filters

Cold Comfort

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

A Cold Comfort nevű zenekar 2012-ben alakult a kárpátaljai Beregszászban „Crash” néven, az alábbi felállással: Császár István bőgő/ének; Illés Andris gitár; Demes Tibi dobok). A banda még ugyanabban az évben, Gyurkovics Atti gitáros csatlakozása után, felvette a Cold Comfort nevet. Az immáron négytagú gárda a megye zenei világát szerette volna színesíteni a maga által játszott amerikai stílusú blues-rock muzsikájával, melyek közé a koncerteken pár feldolgozás is bekerült (Kiss, Hendrix).

A srácok egy-egy koncert erejéig megfordultak Kárpátalja szinte összes térségben Ungvártól Aknaszlatináig. Felléptek több motoros találkozón: mind országosan, mind nemzetközin egyaránt, valamint a beregszászi zenésztalálkozók rendszeres meghívottjai. 2012 júniusában a Kárpátia előzenekara lehettek a helyi rendezésű Bereg Fest-en. 2012 decemberében egy saját szervezésű jótékonysági koncertet is adott a csapat, amelynek teljes bevéltelét egy közeli gyermekotthonnak adományozták. Ezzel a tempóval és lendülettel működött a zenekar egészen 2013. április 20.-ig amikorra is a zenekar megvált bőgős/énekes/menedzserétől Császár Istvántól. Az énekes posztját az addig csak a zuhany alatt dalolászó Demes Tibi vette át és basszusgitárosként csatlakozott a zenekarhoz Gerő Peti.

Ebben a felállásban adtak egy remek hangulatú klubkoncertet és szinte azonnal felvették soraikba Veres Gabi dobost, így Tibi az előtérbe került és átvehette a frontember szerepét. A 2013 augusztusában, a Zorall Sörolimpia keretein belül megrendezett Pulzus tehetségkutatón értek el dobogós helyezést, mely bizonyította, hogy a banda jó úton halad. 2013 végére a zenekar elkészítette első, háromszámos sufni demóját, és jelen pillanatban is további dalok írásán dolgozik.

Természetesen továbbra is célként tekintenek arra, hogy megismertessék magukat a rockzene kedvelő emberek tömegeivel. Elérhetőségeink: andrasilles@hotmail.com tdemesh@gmail.com
 

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Demes Tibor:
ének
Gyurkovics Attila
gitár
Illés András
gitár
Gero Péter
basszusgitár
Veres Gábor
dob