Bejelentkezés

x
Search & Filters

Doors Tribute Band

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Földi István 06-30/903-1771
Bodor Márti 06-30/259-5153
Mag Bogdán 06-20/363-7553
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A Doors Tribute Band 2008-ban alakult Szarvason, ám idő kellett míg eljutottunk a végleges felállásig. Mindeközben folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, aminek köszönhetően mostanra már rendszeresek a fellépéseink. Különböző rendezvényekre, szórakozóhelyekre eljutottunk, Magyarország mellett külföldön is.

Zenekarunkkal tisztelgünk az 1965-ben alakult The Doors előtt. Ők akkor az egyik legnagyobb hatást gyakorolták a fiatalságra, ezt az érzést, ezt a fajta extázist tolmácsoljuk mi is a koncertjeink hallgatóinak. Célunk a Doors számok elsajátítása mellett az, hogy mindennél több embert, minél több helyen elérjünk. A zene műfaja több rétű, így lehetőségünk nyílik minden korosztály számára átadni a „doorsélményt”. Fontosnak tartjuk, hogy hiteles tribute zenekar legyünk, így a színpadi megjelenésünkben is az elegáns vonások jellemzőek, illetve főszempont, hogy egy zeneszám úgy szólaljon meg, ahogy azt az elődöktől megszokhatták.

Szórakozni és szórakoztatni akarunk egy-egy koncerten, erre ajánljuk most mi magunkat. Ismerje meg velünk a The Doors hangzást. Repertoárunkban olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Light my fire, Love Street, Riders on the storm és a Break on through.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Kupecz Tamás
ének
Lovász Gergely
gitár
Mag Bogdán
billentyűsök
vokál
Földi István
basszusgitár
Bereczki Zsolt
dob