Bejelentkezés

x
Search & Filters

Enter The Void

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

A zenekar alapításának ötlete már 2011-ben megszületett, a tagság teljessé válása és a debütáló anyag megszületése azonban lassú folyamat volt. A 2016 tavaszán "Cure For Ulcerated Wounds" címmel kiadott bemutatkozó EP a még 2013-ban a Revolver Stúdióban - Ferencz Zsolt dobos "főhadiszállása - megkezdett felvételek óta is folyamatosan csiszolódott, mire elnyerte végleges formáját.

 

A megalakulás óta tehát sok víz lefolyt a Dunán, ám az alapvető célok nem változtak: az emberben egyszerre jelen lévő tehetetlenség és élni akarás érzését hangokban megjeleníteni, megélhetővé tenni azt. Még akkor is, ha az fájdalommal jár. Hiszünk az őszinteségben, az embertársaink iránti empátia fontosságában, s abban is, hogy az élet minden körülmények között utat talál magának. Ha valakinek olykor például Neurosis vagy Dawncore-„érzése” támadna, akkor már csak a tagok előélete – olyan zenekarokra gondoljunk a Dawncore mellett, mint Blood Is Fire, Nadir, Sepoq, Elektrik Wale (ezek közül az aktív formációk a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működnek majd) – kapcsán sem tévedhet nagyot.

 

Második anyagunk, az „Inner Struggles” 2017. április 13-án debütált a Lángoló Gitárok oldalán. Az EP három dala zeneírás és szövegi koncepció szempontjából egyaránt érettebb, megmutatva egy jobban egybe kovácsolódott formációt. Terveink között 2017-től kezdve az intenzívebb koncertezés is szerepel!..

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Viktor
ének
Roley
gitár
Paca
gitár
Ádám
basszusgitár
Zsolt
dob
Címkék: 
Enter The Void