Bejelentkezés

x
Search & Filters

Under The Ashes #1 - Perihelion, Svoid, Ygfan, Enter The Void

 
Város: 
Budapest - Magyarország
Helyszín: 
Időpont: 
2016. május 20. péntek, 20:00
Belépő: 
1000Ft

Az "Under The Ashes" sorozat első koncertjén 4 olyan zenekart láthatunk a színpadon, akik sajátos hangzásvilágukkal egyedi stílust képviselnek a hazai - sőt a nemzetközi - underground zenei színtéren. Ritka alkalmak egyike ez, hogy ilyen különleges hangzású bandákat láthatunk együtt egy este.

 

Fellépők:

  • Perihelion
  • Svoid
  • Ygfan
  • Enter The Void

 

******************************************************

PERIHELION

Az atmosztféikus post-black vonalon igazán különlegeset alkotó debreceni Perihelion tavaly októberben megjelent "Zeng" c. nagylemeze után épp a koncert napján, május 20-án jön ki új, "Hold" c. EP-jével, mely ezen a bulin vásárolható meg elsőként a zenekartól. https://www.facebook.com/perihelionofficial

 

SVOID

A hazai black metal élet kiemelkedő csapatának legújabb anyaga április 18-án jelenik meg Storming Voices of Inner Devotion címmel. Az új albummal valami egészen különleges atoszférát találtak el, amelyet nem igen hallhattunk még más zenekaroktól.

https://www.facebook.com/svoid218/

 

YGFAN

A hazai post-black feltörekvő képviselője a budapesti Ygfan. A csapat tavaly adta ki első albumát "Köd" címmel, amelyen a post-black, a post-metál és a doom elemeit vegyítik létrehozva egy kimondottan egyedi hangulatú anyagot. A "Köd" az olasz "A SAD SADNESS SONG" kiadó gondozásában június elején újrakeverve ismét kiadásra kerül. A csapat már dolgozik az új anyagon, melyből a koncerten is hallhatunk.

https://www.facebook.com/ygfanband

 

ENTER THE VOID

Egy teljes új hazai csapat, akik most mutatkoznak be a nagyközönség előtt. Bár a zenekar új, a tagok korántsem nevezhetők kezdőknek - a hazai underground jól ismert alakjait láthatjuk a hagnszerek mögött.

*********************************************

Az este házigazdája az YGFAN.

*********************************************

Helyszín: ShowBarlang

Időpont: 2016. május 20. 20:00

Címkék: 
Under The Ashes
Svoid
Perihelion
Ygfan
Enter The Void
Showbarlang