Bejelentkezés

x
Search & Filters

LAST

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

06-20/332-1271
06-30/505-4987
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A zenekar 2008-ban tűnt fel a magyar underground zenei élet színes palettáján. Azóta megfordultak számos helyen, a hazai klubok mellett, fesztiválokra és külföldre is eljutottak: Szerbiában, Erdélyben és a messzi Svédországban is megmozgatták a közönséget. Ekkor, még mint Rage Against the Machine tribute banda funkcionált a csapat, azonban 2011 elején elérkezettnek látták az időt, hogy a stílust megtartva egy személyesebb világ felé induljanak el.

Saját szerzeményeikkel zenéjük még vehemensebbé, markánsabbá, súlyosabbá vált, melyet továbbra is nagy lendülettel és szenvedéllyel vittek és visznek színpadra. Az említett évben számos új dal született a southern-, a doom-, a trash metal, illetve a rapcore stílusjegyeit ötvözve, azonban akkoriban ezeket csak pár koncerten adódott lehetőség a közönségnek is bemutatni. 2011 őszétől a banda hosszabb, csaknem egy éves szünetet tartott, mellyel egy közel félszáz koncertes, három esztendős, tagcserével is dúsított, így minden téren ,,zúzós" korszak végére került pont.

A nagy lélegzetvétel után 2012 nyarára ismét összeállt a LAST kezdeti formációja, a közös koncertezés, zenélés hiánya újra színpadra vitte a társaságot. A visszatérő csapás egyenesen a Tősrock Fesztivál szívében történt, majd svéd barátaikkal (a) The Embodied zenekarral tértek vissza a Rocktogon és a Rocktár közönsége elé, ahol mint régebben, RATM és saját dalokat vegyesen játszottak.

Most ismét elérkezettnek látták az időt arra, hogy visszatérjenek a 2011-ben megkezdett útra, és újra saját dalok ,,megkomponálásával" hívják fel magunkra a súlyosabb műfajok kedvelőinek figyelmét, koncertjeiken önálló szerzeményeikkel okozva örömet magunknak és a zúzósabb ritmusokra kapó hallgatóságnak. Az elmúlt hónapokban 3 dalt rögzítettek stúdióban, munkájuk „súlyos béklyóba” vert gyümölcseit hamarosan tálalják..


 

Videók

  • Last - Gap
  • Last - Your Cradle's Threatened
  • Last - Behind Enemy Lies

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Sánta László
ének
Gyöngyi Acélszív László
gitár
Kőrös Zoltán Dávid
basszusgitár
Bogár Lajos Luy
dob
Sánta Zoltán
gitár