Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lastmanstanding

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

A közös zenélés ötlete 2013 decemberében merült fel a fehérvári hardcore színtér két aktív tagja, Erik (Lengyel Erik - Doghitters, dob) és Bodi (Bodolai Zoltán - Septic Pain, gitár/vokál) között.

Megvoltak a közös elképzelések és öltetek valamint a basszeros személye is Sípos Jani személyében. Az ezt követő első próba után az életképesnek ítél projekthez már csak egy frontember kellett. Ekkor jött a képben Laci (Kiss László), mindannyiuk közös ismerőse, akiben meglátták azt a kiállást és határozottságot, amit kerestek. Lacival jött egy második gitáros is Kapai Gergő személyében, így kezdődtek el a közös próbák 2014-ben, immár ötösfogatként.

Majd jött a név is szépen lassan: Lastmanstanding. Jelképezve azt, hogy mindig törekedni kell arra, hogy Te légy az az ember, akik állva marad a végére. A "soha fel nem adás" -t jelképezve. A kezdeti nehézségek és összecsiszolódás után már gördülékenyebb volt a közös munka, ennek lett az eredménye hogy Gergővel elváltak útjaink, Sipos Jani is elhagyott minket. Basszus poszton Tibi nyomja a "Hantosi tenyereseket" a Basseron.


A munka folyamatos, ötletetek és témák jönnek, így semmi sem akadályoz minket abban hogy 2015 a mi évünk legyen!

 

Videók

  • Lastmanstanding - Törj ÁT
  • Lastmanstanding - Első és utolsó
  • Lastmanstanding - Jogodban áll hallgatni
  • Lastmanstanding - Hol van a helyed? - "Ne Gyere El"

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Body
ritmusgitár
vokál
Ujj Tibor
basszusgitár
Kiss Laci
ének
Lengyel Erik
dob
Címkék: 
lms
Lastmanstanding
hardcore
rapcore
punk hardcore
trash metal