Bejelentkezés

x
Search & Filters

Natour Grouppen

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

A Pest-megyei Natour Grouppen egy kísérletező rock zenekar. A tagok különböző zenei érdeklődésének köszönhetően igen változatos stílusban játszanak, merítve akár funkból, akár metalból egyaránt.

A banda 2012-ben alakult, elődjében Bandi és Mega már együtt zenéltek, hozzájuk csatlakozott Mózi. A kezdeti évek viszonylag eseménytelenek voltak, majd 2014-ben eljött az áttörés, amikor a Grouppen és a Vad Vágány megosztott első helyen végzett a Zorall Sörolimpián rendezett Pulzus tehetségkutatón. Ezzel beköltözött a zenekarba a kellő komolyság is, így egy énekes csere után 2015-ben kiadták a Te Vagy Az Első című kislemezt, felléptek többek közt a Barba Negrában, a vecsési MotoRock fesztiválon, valamint másodjára a Sörolimpián is.
2016-tal egy viharos időszak kezdődött, sajnálatos módon több tagcserével a frontemberi poszton. Ez idő alatt még egyszer visszatértek a Sörolimpiára és játszottak több kisebb helyen, de a stabilizálódásra 2018-ig várni kellett.

2018-ban Fülöp Marci meghozta az egyensúlyt a zenekar életébe, így komoly tervekkel újra munkához láthattak. 2019-re várható a visszatérés megújult repertoárral és sok sok meglepetéssel.

 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Fülöp Marci
ének
Iványi Mózi
gitár
Meixner Gábor "Mega"
basszusgitár
Pál Bandi
dob
Címkék: 
Natour Grouppen Garage Grunge Rock Pulzus Zorall Natur Gruppen