Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rammsturm (Rammstein tribute)

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2014

További képek

Biográfia: 

2013. A világvége utáni első év nyarán újra felélesztettük gyerekkori álmunkat, egy Rammstein tribute zenekar ötletét. Ősszel neki is láttunk a próbáknak, és a lehetőségekhez képest jól haladtunk. Egymás után gyűrtük le a próbák hadát heti rendszerességgel, így mondhatjuk hogy nagy lendülettel indultunk neki a következő esztendőnek.

2014. Az évet indító nagy lendületű tendencia sajnos a billentyűs barátunk kilépésével kissé belassult, de lelkesedésünk nem tört meg. Nyáron is nyomtuk a próbákat, majd az új billentyűs megtalálásával (Gábor) még jobban belendültek a gyakorlások. A promóciózásra is ráfeküdtünk, ezért véglegesítettük logónkat, és elkészítettük első csoportképünket is. Novemberre kaptunk egy koncertmeghívást, melyet elfogadtunk, addigra elkészítjük a teljes repertoárt, és látványtechnikát.

Bemutatkozó koncertünk osztatlan sikert aratott, melyen felbuzdulva még jobban belevetettük magunkat a promocióba, elkészítettük az első koncertgalériánkat, és egy 6 perces videót is összevágtunk. Történetünket folytatjuk!

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Ormándy M. Keve
ének
Bátori Sándor
gitár
Salamon Roland
gitár
Tóth Gábor
billentyűsök
sampler
Vida Bálint
basszusgitár
Simon László
dobok