Bejelentkezés

x
Search & Filters

TrAsH

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2005

További képek

06-30/688-6297
06-30/731-1311
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

 

A zenekart 2005 őszén alapította Csákvári Tibor (Csáki) és Horváth Gergő (Geri), hirtelen felindulásból. Első dobosnak, Mészáros Balázs (Gábázs) lett befogva és így hárman csapták a zajt. Szépen íródtak a saját számok, valamint pár feldolgozás. 2006 áprilisra sikerült összehozni az első koncertet, ami a maga módján egész jóra sikerült. És a "Csend most nem kell" demó is rögzítésre került, Szombathelyen.
 
Később Bauer Sándor (Jeti) szállt be a dobos-posztra Gábázs pedig gitárra váltott. Ezzel a formációval jópár koncerten átesett a csapat,többek között a Prosecturával, Fürgerókalábakkal, C.A.F.B.-vel, és jópár helyen megfordultak az országban, valamint 2007 nyarán elkészült a Törődj Bele EP.
 
2008-ban Bereczki Csaba lett az új dobos . 2009-ben a Macskanadrág vendégeként járták az országot! Ezután Csabi Pécsett az egyetemen kapott állást és a távolság miatt váltak külön útjaik, Gábázs pedig közös megegyezés alapján szállt ki.
 
Majd egy év szünet után 2011 őszén ismét Bauer Sándor (Jeti) foglalta el a dobszéket. Jelenleg ez a formáció, reméljük végleges. Szerveződnek a koncertek, íródnak az új számok, készül az első nagylemez, tehát újra munkában a csapat!

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Csákvári Tibor
ének
gitár
Horváth Gergő
basszusgitár
ének
Bauer Sándor
dob