Bejelentkezés

x
Search & Filters

Vogon Ultramarines

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

A Vogon Ultramarines katolikus anarchista punk tánczenekart 2012 májusában alakította pár (a rendszerrel nem, de) önmagával teljes mértékben elégedett kiöregedett gumi-punk. A tagok természetesen hirdetés útján keresték egymást, mint annak idején a Backstreet Boys nevű méltán elfeledett formáció, mert most már tudjuk, hogy ez a siker záloga. Arra mindenesetre tökéletes volt a módszer, hogy a társadalom által kirekesztett, barátokkal nem rendelkező unszimpatikus emberek megismerkedjenek egymással és közösen csináljanak úgy, mintha zenélnének, miközben körbehányják a próbatermet.

A kezdeti tagcseréket egy darabig kihagyták, de az azonos felállásban történő együtt zenélés nem mindig sikerült. Ugyanazon év augusztusában megtalálták az énekesüket is, mivel az instrumentális punkot nem ők fogják sikerre vinni, vagyis az konkrétan szar, de az ötlet lízingelhető bárkinek. Novemberben pedig megérkezett az együttes két új tagja is. A tagok ízlése az egészen szar zenétől a közepesen szar zenén át az egész hallgatható zajig terjed. A rájuk ható legnagyobb művészek között a teljesség igénye nélkül a követkető nevek találhatóak: Justin Bieber, Madonna, DJ Kühl, Uhrin Benedek, … (akit kihagytunk, kérem, jelentkezzen).

A Vogon Ultramarines erősen zúzós HC Punk stílusban muzsikál, mert nekik meg az jön be, de elrettentő példának mondjuk a felsoroltak is jók. A tagok sörtestvérséget kötöttek az Úr 2012. évének augusztus havában, amely rituálé során egyetlen doboz sört fogyasztottak el négyen (ennyire volt pénz), így a Vogon családnevet kapták a keresztségben (mondjuk ezt az ötletet is lopták, de ki nem szarja le?)

Videók

  • Vogon Ultramarines - Utálom a világot
  • Vogon Ultramarines - Tengeted
  • Vogon Ultramarines - Káosz az életem

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Vogon, G.H.
ének
Vogon, Hans Jürgen
gitár
Vogon, Szipi
basszusgitár
Vogon, Pigi
dob