Bejelentkezés

x
Search & Filters

Accept: "Őszinte leszek, bizonyos szempontból mindannyian hiányoznak..."



Az Accept alapító gitárosa, Wolf Hoffmann a The Logan Show vendége volt, ahol az is szóba került, hogy nyitott lenne-e valamikor egy olyan koncertre, amelyen ismét a banda eredeti frontemberével, Udo Dirkschneider-rel lépnének színpadra.
 
"Engem senki sem kérdezett még erről, Udo meg aztán főleg nem. Sőt, úgy rémlik, hogy ő azt nyilatkozta, hogy fontolólra sem venne semmi ilyesmit, szóval szerintem kár is azon agyalni, hogy mi lenne, ha. Nincs köztünk semmilyen kapcsolat. Maradjunk annyiban, hogy nem együtt szoktuk tölteni a karácsonyt."
 
Az egykori zenésztársak régóta nincsenek jóban egymással, Udo pedig tavaly áprilisban azzal is odaszúrt egyet Hoffmann-nak, hogy egy interjúban megjegyezte, hogy az ő bandája, az U.D.O. igazibb Accept magánál az Accept-nél, hiszen rajta kívül immár Peter Baltes is ott zenél, míg a másik oldalon egyedül Wolf maradt az eredeti tagságból (bővebben itt).
 
Udo Dirkschneider
 
Szintén pár nappal ezelőtt a Riff X-nek adott interjút, amelyben elmondta, hogy Peter Baltes hiányzik neki a legjobban az egykori zenésztársai közül és sajnálja, hogy nem maradtak barátok.
 
"Őszinte leszek, bizonyos szempontból mindannyian hiányoznak. Én a magam részéről nem haragszom senkire. Peter pár éve szállt ki a bandából, és ő különösen hiányzik emberként és barátként is, mert fantasztikus pillanatokat éltünk át együtt. Sosem értettem, hogy miért nem maradhatunk barátok valakivel attól függetlenül, hogy már nem játszunk egy zenekarban, de úgy tűnik, ez valamiért egyszerűen nem működik, legalábbis nálunk még nem volt rá példa, amit nagyon sajnálok. Egy-egy ilyen 'szakítás' után azonnal beindul a gyűlölködés és mindenki csak a rossz dolgokról beszél, ami igazán szomorú. Örülnék, ha nem így lenne. Olyat még senkitől sem hallottam, aki valaha is kilépett valamelyik bandából, hogy 'talán viselkedhettem volna másképp, mert lehet, hogy én is tehetek arról, hogy idáig jutottunk.' Mindig mindenki csak panaszkodik és a negatívumokat sorolja. Én próbálom ezt elkerülni és inkább a szép időkre emlékezni."
 
Peter Baltes
 
Az Accept július 11-én a Rockmaratonon lép fel Joel Hoekstra-val (Whitesnake) kiegészülve. (jegyek ittbérletek itt)