Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Overkill fellép az OlimpiánA 2012-es londoni olimpia körüli felhajtás most még hangosabbá vált, ugyanis az Overkill zenekart is meghívták, hogy a játékok helyszínén különleges koncertet adjon. Augusztus 9-ei dátummal a thrasherek egy meghitt kis koncerte készülhetnek a híres-neves 100 Clubban.

Az Overkill frontembere, Bobby Blitz majd kiugrik a bőréből az izgalomtól. „Már alig várjuk, hogy az olimpián nyomathassuk a thrash-t – ez egy soha vissza nem térő lehetőség!” mondta nemrég. „Részt vehetünk egy globális eseményen, ráadásul egy utánozhatatlan klubban, és csinálhatjuk, amihez a legjobban értünk. Úgy érzem, az Overkill esélyei az idei váltott headbangelés-versenyen annyira jók, hogy az aranyéremre pályázunk! Hamarosan találkozunk Londonban! Kezdődjön a torna!”

Az egészben az a legjobb, hogy a koncert megtekintése ingyenes lesz, a fellépést ugyanis a Converse brit leányvállalata állja. A népszerű cipőcég szimpatikus húzása a ’Represent’ című marketingprogramjuk részét képezi, melynek keretében a nyár folyamán ingyen zenei programokat szerveznek.

A 100 Club az élő rockzene egy legendás helyszíne, amely 1940 óta házigazdája különféle koncerteknek. Talán arról ismerik a legtöbben, hogy a korai ’70-es évektől a ’80-as évek végéig rengeteg punk rock bulit szervezett. 1982-ben a The Rolling Stones még egy titkos koncertet is tartott ebben a klubban.

Az Overkill októberben indul majd a legújabb lemezük, a ’The Electric Age’ európai turnéjára.

Az Overkill Rockbook profilja megtekinthető itt: http://www.rockbook.hu/node/499