Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bahamai hajókázás a vezető prog. rock bandákkal - Progressive Nation At Sea 2014Az InsideOut Music kiadó, Mike Portnoy, Derek Sherinian és a Sixthman produkciós vállalat összefogtak, hogy létrehozzák a Progressive Nation elnevezésű rendezvényt a nyílt tengeren 2014-ben.

"Csatlakozzatok hozzánk 2014. február 18. és 22. közt a Norwegian Pearl nevű luxushajón erre a fantasztikus idénynyitó hajókázásra Miamitól a Bahamákig! Ez a zenei fesztivál a tengeren olyan élményekkel gazdagít majd benneteket, amilyenekkel egy szárazföldi fesztivál nem veheti fel a versenyt. Amellett, hogy négy napot tölthettek  a csodálatos karibi térségben, és egy óceánjáró luxushajó minden kényelmét élvezhetitek, ráadásul még reggeltől estig zenét is hallgathattok. Egyszerre több színpad működik, melyeken összesen több, mint negyven műsor közül választhattok majd, emellett pedig különböző tevékenységek - mint például kérdezz-felelek, vitafórumok -, és a kedvenc művészeitek workshop-jai mellett is dönthettek."

Felállás: Transatlantic, Portnoy Sheehan Macalpine Sherinian, Jon Anderson, King's X, Spock's Beard, The Flower Kings, Pain The Salvation, Riverside, Tony Harnell & Bumblefoot, Bigelf, Beardfish, The Dear Hunter, Jolly és Next To None.

 

Transatlantic - All of the Above Pt.1

 

 

 

Spock's Beard - Edge of the In-between

 

 

 

The Flower Kings - Love Supreme

 

 

 

Riverside - Celebrity Touch

 

 

 

Beardfish - Destined Solitaire

 

 

 

 

Címkék: 
King's X
Spock's Beard
The Flower Kings
Pain The Salvation
Riverside