Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bemutatkozik a The Doors Tribute Band

Ha azt mondom The Doors, akkor a legendás slágerek dallamai jutnak eszünkbe. Ha azt mondom Doors Tribute Band, akkor bizonyára egyre többeknek a szarvasi zenekar ugrik be, és nem véletlen. Ez a banda azért dolgozik, hogy ezt a legendás zenekart megismertesse velünk és majd csak ezután jön az, hogy ezáltal őket is megismerjük. Nem sztárok akarnak lenni, ők zenészek, akik szívvel és lélekkel csinálják azt, amihez nagyon értenek. Ők a közvetítő a néhai legenda és a mai kor között. Furcsán hangozhat ez. Hiszen húszas és harmincas éveiben járó fiatalokról beszélünk, de ahogy a szerelem, úgy a zene is kortalan.

Elismerésért és a zeneszeretetéért játszanak. A jelenlegi felállás áttörést hozott az életükben. Egyre több koncert, egyre több helyen. A 2012-es évben elérték azt, hogy keresik őket, és ez 2013-ban sincs másképp. Az évkezdett számukra a lehető legjobban kezdődött, koncerttel. Ezt a lendületet bontakoztatják ki az év többi napján is. Már most sem lehet egy kézen megszámolni merre jártak a negyed év alatt, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy van még néhány helyszín, néhány fergeteges koncert a tarsolyukban! A közönségnek és a közönségért játszanak. A színpadi elegáns megjelenés után 2013-ban még magasabbra tették a lécet. Nem mindennapi felállásban jelentek meg az elmúlt koncerteken, szaxofonnal dúsították az amúgy is remekbeszabott felállást. Ezzel is különlegesebb hatást adva a daloknak.

Ahogy Jim Morrison is megírta saját zenekaráról:

„...Vannak dolgok, amiket ismer az ember, és vannak dolgok, amiket nem. Az ismert és az ismeretlen között ajtók vannak - ezek vagyunk mi...”

Ennek tükrében viszik hírét és adják át a zene mondanivalóját a közönségnek ezek a fiúk. Doors Tribute Band…”  Jegyezzük meg ezt a nevet, hisz hallani fogunk még róluk!

A zenekar elérhetősége:

bodormarti@gmail.com 

Címkék: 
The Doors Tribute Band