Bejelentkezés

x
Search & Filters

Black Sabbath - „Nem volt nézeteltérés"A Black Sabbath tagjai állítják, hogy eredeti dobosuk, Bill Ward még mindig visszatérhet az együttes köreibe. Ward egyelőre „passzolta” a legendás metalzenekar újraegyesülésével járó hercehurcát, mivel sem a fellépéseken, sem az új album felvételében nem vett részt. Ennek okát sokan abban vélték felfedezni, hogy Ward elégedetlen volt a neki felajánlott szerződéssel. Ozzy Osbourne énekes a The Times riporterének cáfolta meg ezt a feltételezést. „Nem történt összeszólalkozás. Még mindig van esély rá, hogy vissza fog jönni hozzánk. Hogy a jövőben sikerül-e ezt közösen megoldanunk, még nem tudom.”

Tony Iommi gitáros is megszólalt: „Szó sincs személyes nézeteltérésről. Ha esetleg a közeljövőben felhívna minket – ami eddig nem sikerült – de ha mégis…”

Osbourne már korábban is nyilatkozott az NME-nek Ward állítólagos szerződésbeli vitájáról a Sabbath menedzsmentjével. „Ahogy én értesültem róla, Bill kérései teljesíthetetlenek voltak. Semminek sem örültünk volna jobban, mint ha jön velünk zenélni. Mindenesetre nem tudok semmi biztosat, nem én foglalkozom az üggyel.” Iommi azt is hozzátette, hogy „Már minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk, de egyelőre nem sok sikerrel. A mi jogászaink tárgyalnak az ő jogászaival. Az egész egy nagy kavarodás. Billtől például még semmit sem hallottunk személyesen, mert mindent csak az ügyvédei kommunikálnak felénk.”

Ward kijelentette, hogy szívesen beszáll a zenekarba és elindul velük a turnékra, amennyiben olyan szerződést ajánlanak neki, amely megfelel az elvárásainak.