Bejelentkezés

x
Search & Filters

Csütörtökön jön a második Rock You!Nem sok képernyős megjelenése van a hazai Rock szakmának, úgyhogy akár nagyobb, akár kisebb csatornán indul el kemény/élő zenei műsor, nem árt örülni neki. Most csütörtökön a ROCK YOU című műsor második élő adása következik nem akármilyen vendégekkel.

A Fix TV legénysége egyszer csak gondolt egyet és Peruval beindították a Rock You című élő műsort, ami minden csütörtök este 22:00-tól jelentkezik élőben a Zöld Pardonból. Az impozáns helyszínül szolgáló élő zenei komplexum egyik fellépő vendégével indult a műsor, hiszen Karai Annak kedden a Sex Action társaságában énekelt a ZP-ben, míg a Ladánybene 27 egyenesen a színpadról érkezett a tv kihelyezett stúdiójába.

A második adásban Special Providence, Junkies és Áron Andris lesznek majd vendégségbe meghívva, úgyhogy a kemény valamint igényes zenéből nem lesz hiány. Akinek esetleg nincsen FIX TV-je ne keseregjen! A tv weboldalán egy kattintással lehet nézni élőben a műsort két fajta felbontásban is.  Az ismétlés vasárnap este 21:00-tól nézhető meg, valamint a tv weboldalának videótárjában tetszőleges időpontban. Tessék kapaszkodni! Jön a második Rock You!

 

Junkies - Nincs pardon:

 

 

 

Special Providence - K2:

 

 

 

Apey And The Pea - Judas:

 

Címkék: 
Special Providence
junkies
Apey And The Pea