Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dio - A 'The Last In Line' albuma elérhető "24 Karat Gold CD"-kéntA rádiórajongókra szakosodott lemezkiadó, az Audio Fidelity megjelentette a Dio második, „The Last In Line" című stúdióalbumának egy újrafelújított kiadását a 24 Karat Gold CD sorozatának részeként.

A Dio debütáló, „Holy Diver” LP_jének jól megérdemelt sikerét követően Ronnie James Dio nem kavarta meg a nyerő formulát, amikor kiadta a következő nekilendülést, a "The Last In Line"-t.  Az album tele van heavy és hard rock dalokkal, melyekre olyan fantázia-szövegeket fogalmaztak, amiket az együttes már ismert, rengeteg gitárszólóval, és – természetesen – Ronnie James Dio megkülönböztető és egyedi hangjával. Az 1984-es kiadásvolt az első Dio-album, amely platinalemez lett. A felállás az albumon ugyanaz, mint a „Holy Diver”-en: Dio, Vivian Campbell, Jimmy Bain, Vinny Appice, valamint még egy billentyűs, Claude Schnell.

A "The Last In Line" nagyon különleges, számozott, arany-lemez formátuma nagyszerű kiegészítője minden rádiórajongó gyűjteményének.

"The Last In Line" dallista:   

01. We Rock (4:35)
02. The Last In Line (5:48)
03. Breathless (4:09)
04. I Speed At Night (3:26)
05. One Night In The City (5:14)
06. Evil Eyes (3:38)
07. Mystery (3:55)
08. Eat Your Heart Out (4:02)
09. Egypt (The Chains Are On) (7:02)
 

Címkék: 
Dio
ronnie james dio