Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Halestorm új videója: ’Freak Like Me’

Hosszú utat járt be a Halestorm, mire olyan sikeres lett, mint most. A zenekar legújabb, ’Freak Like Me’ című klipjének köszönhetően betekintést nyerhetünk abba a hosszú időszakba, amely a mostani, tiszteletre méltó pozíciójába jutatta az együttest.

A klip, mely csak most látott napvilágot, arról szól, hogy mi mindent történik a Halestorm turnéin és a színfalak mögött, miközben a világot járják. A banda tagjai nincsenek híján a szórakozásnak turné közben, ahogy a fel-felvillanó buszon és backstage-ben készült képek is félreérthetetlenül mutatják. Maga a dal egyfajta toborzóének, melyben Lzyy Hale arra buzdítja a rajongókat, hogy a hozzá hasonló őrültek [=freaks like me] csatlakozzanak hozzá a hepajkodásban.

A klipben helyet kapott többféle Halestorm-koncert videója is: a legcsaládiasabb hangulatú kluboktól kezdve a hatalmas szabadtéri fesztivál-fellépésekig minden benne van. Emellett láthatjuk a zenekar stábját és segítőinek csapatát, ezzel is megköszönve kitartó munkájukat a Halestorm mellett.

 

Címkék: 
Halestorm