Bejelentkezés

x
Search & Filters

Helloween - Weikath véget akar vetni az ellenségeskedésnek Kiske-velA Helloween gitárosa, Michael Weikath meg akarja oldani a nézeteltéréseket, melyek közte és a korábbi énekes, Michael Kiske között feszülnek, hogy a jövőben ismét együtt dolgozhassanak. A vokalista 1993-ban lépett ki a zenekarból, és Weikath úgy véli, hogy Kiske még mindig dühös rá, ezért szeretné a dolgokat megbeszélni.

“Ha valaha is az egykori tagokkal való nyilvános szereplés formájában szeretne az ember újraegyesítésen, vagy bizonyos számok felvételén fáradozni, először is tisztáznia kell a dolgokat. Úgy tűnik, hogy neki van egy problémája, és úgy hallottam, hogy talán hajlandó arra, hogy ezt megbeszéljük. Merthogy, tudjátok, ez felemészt bennünket. Ha nyilvános problémája van az embernek, az nem éppen könnyű senkinek sem. Nem cipelheted csak magad ezt a terhet, beszélni akarsz róla. És ez az, amire most sor fog kerülni.”

Weikath azt mondja, az egész annyira egyszerű: csak a kis sérelmeket kellene összhangba hozni. „Az ember mindig olyan elfoglalt, mint mindenki, aki projekteken dolgozik” – fűzte hozzá.  „Mindig azt hisszük, hogy ’Csak egy telefonhívás’ vagy ’Csak egy e-mail írása’. Aztán mégsem tesszük meg, és folytatjuk a többi dolgunkat.”

Címkék: 
helloween