Bejelentkezés

x
Search & Filters

A hírek szerint Ozzy Osbourne tiszta marad a lánya esküvőjéreA Black Sabbath énekese, Ozzy Osbourne a The West Australian-nal készült legújabb interjújában azt mondta, biztos benne, hogy a 18 hónapig tartó drog- és alkoholproblémái után most már józan fog maradni.

Ozzy immáron két hónapja tiszta, és azt tervezi, hogy ez a továbbiakban is így marad: "Többé nem csinálok semmit. Nem iszom és nem dohányzom."

Ozzy állítólag megígérte lányának, Kellynek, hogy a lány esküvőjéig józan marad. A pletykák szerint Kelly jegyben jár a vegán szakáccsal, Matthew Mosshart-tal. Egy, a párhoz közel álló hírforrás azt nyilatkozta a Radar Online-nak, hogy "Kelly hatott az apai szívre, amikor világossá tette Ozzy számára, hogy szüksége van rá, hogy ott legyen, és végigkísérje kislányát a sorok közt. Ozzy sosem tenné tönkre lánya nagy napját, így aztán megígérte Kellynek, hogy összeszedi magát, mire a lány hozzámegy Matthew-hoz".

Ozzy felesége, Sharon jelenleg külön él a férjétől - amíg biztos nem lehet abban, hogy a zenész józan tud maradni -, azt viszont tagadják, hogy válófélben volnának.

 

Címkék: 
black sabbath
ozzy osbourne