Bejelentkezés

x
Search & Filters

KISS - Bemutatja legújabb kislemezét, a ’Hell Or Hallelujah’-tA Kiss végre kiadta első ízelítőjét a közelgő stúdióalbumuk, a ’Monster’ felhozatalából. A ’Hell or Hallelujah’ a napokban jelent meg, s ezáltal az első single, melyet a zenekar az októberben megjelenő, 20. nagylemezükről kiragadott.

Gene Simmons énekes/gitáros így nyilatkozott róla: „Kicsit olyan érzésem van, mintha egy átmenetet hallgatnék a Destroyer és a Revenge között.”

Simmons azt is elárulta az Alfa Rock 105.7 FM-nek, hogy a nagylemez kizárólag ütős rockszámokból áll, melyek között nincsenek balladák vagy túl sok billentyűzés; „csupa rock – ugyanaz, mint amit a banda az első három lemezen csinált. Mi magunk írtuk a számokat. Amint megérted, hogy ki vagy te és miért élsz, a megírt dalokba is képes leszel életet lehelni, mert minden dal olyan, mint egy élő organizmus, egy állat. Amint kiismerted saját magad, onnantól könnyű lesz – csak azt kell tenned, amit az állati ösztöneid súgnak; ne gondolkodj azon, hogy mi népszerű és mi nem, vagy mit tenne egy producer.”