Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Motörhead Shiraz Rosé-ja minden rocker számára nyilvánvaló választás

Most már végre minden rocker élvezheti azt a rozébort, amely a Motörhead nevéhez fűződik. A Motörhead Shiraz Rosé egy nagyszerű rock'n'roll életérzést közvetít, és mind a női, mind pedig a férfi rockrajongókat elvarázsolja. Legyen szó akár egy rock-koncertről, akár egy zenei fesztiválról, vagy egy egyszerű kerti sütögetésről, a rozéivás legfőbb szezonja a nyári hónapokra esik. A rozé többé már nem a borok családjának lenézett mostohagyermeke, éppen ellenkezőleg: a rozéborok mindenütt egyre nagyobb képszerűségnek örvendenek.

"Jómagam és a zenekar többi tagja mindig is szerettünk rozét inni, ilyen egyszerű ez" - mondta a Motörhead dobosa, Mikkey Dee.

A 100% Shirazból készült Motörhead Shiraz Rosé finom gyümölcsös, zamatos, nagyszerűen fűszerezett rozébor. Akkor a legjobb, ha hűtve szervírozzuk, minőségi húskészítményekhez és felvágottakhoz illik leginkább, melyek mind sósak, mind pedig fűszeresek, amelyek kiemelik a rozébor nagyszerű ízét. Szintén nagyszerűen illik grillezett húsféleségekhez és fűszeres ételekhez, és - természetesen - saját magához... egy kis Motörhead-zenével a háttérben.

 

 

Címkék: 
motörhead