Bejelentkezés

x
Search & Filters

Napvilágra kerültek a Lordi új albumának részletei

A finn heavy metál szörnyei, a Lordi zenekar új albuma március 8-án jelenik meg Európában (Finnország kivételével) "To Beast Or Not To Beast" címmel az AFM Records kiadó jóvoltából.

"Az út eddig az albumig valóban komoly nehézségekkel volt kikövezve” – mondja a Lordi vezetője, Mr. Lordi. „Ugyanakkor a zenekar új felállása új és friss lökést adott az együttesnek, új energiát a felvételi folyamatnak, sőt magának az albumnak is.”

Hozzátette még: „Az album borítóján látható kép valójában egy nagyobb festmény egy része. Az eredeti műalkotáson látható ez a szüreti stílusban öltözött hölgy, aki egy szarvas koponyát tart, amely azonban nem a műremek fő része. Valami nem stimmelt egészen, ezért többféle változatot és formát is kipróbáltam. Az album címe abban az időben 'Upgradead' volt, és a festmény ezt a címet szem előtt tartva készült el. De most, a grafika koncepciójának megváltozásával a cím sem illik már rá többé. Ezt nem vettük figyelembe. A gitárosunk, Amen a végső címnél érkezett, amelyet alkalmasnak és tökéletesnek éreztünk mind borítóképnek, mind az albumnak.”

A "To Beast Or Not To Beast" dallistája:

01. We're Not Bad For The Kids (We're Worse)
02. I Luv Ugly
03. The Riff
04. Something Wicked This Way Comes
05. I'm The Best
06. Horrifiction
07. Happy New Fear
08. Schizo Doll
09. Candy For The Cannibal
10. Sincerely With Love
11. SCG6: Otus' Butcher Clinic
 

Címkék: 
Lordi