Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Nazareth énekese, Dan McCafferty ismét összeesett a színpadonA Nazareth újból kénytelen lemondani számos koncertjét, mivel az énekes Dan McCafferty ismét összeesett a színpadon, és egy hónapon belül másodszor is orvosi ellátásra szorult.

 

Szombaton a zenekar a svájci Summerdays fesztiválon lépett fel, de a koncert félbeszakadt, mert az énekes, a tanúk szerint légszomjra panaszkodott. Lapértesülések szerint McCafferty-t a koncert után kórházba szállították. Ennek eredményeként a belgiumi Vosterfeesten-i koncertjüket vissza kellett mondani, a németországi és svédországi előadásukkal egyetemben.

A Vosterfeesten marketingvezetője, Xavier Weijtens elmondása szerint:

„Dan McCafferty-t egy svájci kórházba vitték, mert a színpadon agyvérzést kapott. Rövid időn belül a másodikat, úgyhogy félő, hogy ez a zenekar pályafutásának végét jelenti. Nincs időnk arra, hogy megfelelő alternatívát találjunk, de a ma fellépő zenekarok hosszabb ideig fognak játszani.”

A Nazareth számos koncertdátumot fixált le az év elején, majd a kanadai turnén júliusban egy vírusos megbetegedés miatt McCafferty összeesett a színpadon, és az eset után a turnét törölni kellett.

 


 
Címkék: 
Nazareth
Dan McCafferty