Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Queen Brian May-e és a Black Sabbath Tony Iommi-ja egy 'Riffs' albumon dolgozik

Kevés zenekar fordulna el, ha Tony Iommi nyújtana számukra segítő kezet, és hamarosan több zenekar is esélyt kap erre. A Black Sabbath gitárosának stúdiójában szanaszét heverő, nem használt riffekből egész készlete van. A Queen Brian May-e arra ösztönözte Iommi-t, hogy ezeket felhasználja.

Nemrég egy, a Kerrang!-gal készült interjúban May beszélt erről a készülő riff-albumról: "Az elképzelés az volt, hogy ezt az összes riffet olyan formába öntsük, hogy az emberek felépíthessék belőlük a saját dalaikat" - mondta (idézet az NME.com-ról). "Az ember meg tudja alkotni gitáron a saját zenéjét Tony Iommi!"

Az nem teljesen tiszta, hogy a rajongók és zenészek hogyan tudják majd hasznosítani ezeket a riffeket, és ha Iommi valóban a nyilvánosság elé dobja ezeket, az úgy hangzik-e majd, mintha ő lenne. Nincs időkeret erre az egyedülálló projektre. Iommi elfoglalja a Black Sabbath '13' című új lemezének készítése, mely 35 év után az első albumuk Ozzy Osbourne-nal. Osbourne jelenleg azt mondja, hogy ez az album lehet a legfontosabb a karrierje során.
 

Címkék: 
queen
Brian May
black sabbath
tony iommi