Bejelentkezés

x
Search & Filters

Six Feet Under - Már kapható az oaklandi felvételA Six Feet Under egy hónapja jelentette be, hogy a legendás együttesbe felveszik a svéd Ola Englund ritmusgitárost. A korábban a Scarpoint és a Feared zenekaroknál játszó Englund azóta a „18 Nights Of Blood” turnén mutatkozott be az új csapatban, hivatalosan is átvéve ezzel a korábbi gitáros Rob Arnold helyét.

A Six Feet Under új albuma, az ’Undead’ a Metal Blade Records jóvoltából május 22-én jelent meg. A 12 számból álló CD producere Mark Lewis (Decide, Devildriver) volt, a keverést pedig Jason Suecof (Whitechapel, Job For A Cowboy) végezte a floridai Audio Hammer Studios-ban.

A Six Feet Under európai turnéja augusztus 11-én indul a csehországi Jaromer városában, majd 18-án Hamburgban ér véget. A fellépéssorozaton a bemelegítő-zenekar szerepét a Dew-Scented látja majd el.

A Six Feet Under nem sokkal ezelőtt vált meg basszusgitárosától, Matt DeVries-től, akinek a helyét Jeff Hughell kapta meg. Ő korábban a Santa Cruzi technical death metalt játszó Brain Drill és Concord tagja volt, de játszott még a kaliforniai Vile-ban (death metal), most pedig, a Six Feet Underrel párhuzamosan a Reciprocal-ban is.

A basszsugitáros Terry Butler és a dobos Greg Gall 2011 januárjában jelentették be távozásukat a Six Feet Under felállásából. Butler azóta az Obituary állandó tagjává vált.