Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Tate-féle Queensryche albumon KK Downing is vendégszerepelA Judas Priest korábban visszavonult gitárosa, KK Downing is fel fog tűnni a Geoff Tate kezében lévő Queensryche 2013-as albumán.

A kettészakadt együttes ezen ága újabb tagváltáson esett át közvetlenül a stúdiómunka megkezdése előtt. Bobby Blotzer, a Ratt egykori dobosa most kihátrált az együttesből, úgyhogy az AC/DC, Dio és Rhino Bucket zenekarokból ismert ismert Simon Wright fogja átvenni a helyét. Az ex-Megadeth tag Glen Drovert pedig – aki még azelőtt kilépett, hogy akár egyetlen hangot eljátszottak volna az új albumról – a basszusgitáros Rudy Sarzo fivére, Robert fogja helyettesíteni. A felállást a gitáros Kelly Gray és a billentyűs Randy Gane teszi teljessé.

Tate elmondása szerint Blotzer a Ratthoz ment vissza, ami arra utalhat, hogy a glam-metal banda talán még idén visszatér a világ színpadaira. Ennek ellenére Blotzer is feltűnik majd egy kicsit a készülő Queensryche lemezen, Downing és Ty Tabor mellett.

Eközben La Torre együttese, ahol Scott Rockenfield, Michael Wilton, Eddie Jackson és Parker Lundgren játszanak, szintén egy új album utolsó simításain dolgoznak.

Címkék: 
queensryche
kk downing
judas priest