Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Testament is nyert az American Indian Film fesztiválon

A San-Francisco-környéki Testament thrash metal-zenekar legújabb videoklipje, a ’Native Blood’ nyerte el a legjobb zenés videónak járó díjat a 37. American Indian Film fesztiválon. A rendezvényt a Native American Film Institute november 9-én, a San Franciscói Palace of Fine Arts csarnokban rendezte meg.

Az American Indian Film fesztivál az indián-kultúrával kapcsolatos legkiemelkedőbb filmalkotásokat díjazza, méghozzá a saját létesítésű díjkiosztó gáláján keresztül. A fesztivál továbbá arra is jó lehetőség, hogy a filmkészítők, indián törzsek, a médiában dolgozók és a befogadó nagyközönség összegyűlhessen egy nap erejéig, ahol megoszthatják egymással a kreatív energiáikat és közösen ünnepelhetik a filmvilág érdemi alkotásait.

A ’Native Blood’ című klip egy indián fiatal felcseperedéséről szól. Mikor farkasszemet kell néznie a rasszizmussal, zaklatással és bántalmazással, a természet-nyújtotta szentélybe menekül vissza, ahol el tud gondolkodni a nagyapja tanításain, melyek megtanították arra, hogyan küzdje át magát a nehéz helyzeteken úgy, hogy közben se az ő, se a népe becsületén ne essen csorba.
 

Címkék: 
Testament
thrash metal