Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Tool klasszikusai is megjelennek altatódal-változatbanEgy jó ideje már, hogy saját gyerekkorunk után siránkozunk - de nem feltétlenül valami mélyen gyökerező ok miatt, hanem egyszerűen csak azért, mert akkoriban még nem létezett a Twinkle Twinkle Little Rock Star.

Jó pár éve már annak, hogy egy vállalat azt tűzte ki céljául, hogy a világ legnépszerűbb rockzenéit átalakítja altatódalokká nyughatatlan gyermekeink számára, most pedig a Tool került sorra, hogy megkapja a TTLRS-kezelést.

Soha nem lehet elég korán megismertetni a kicsiket a Tool-lal; még akkor sem, ha egy hangszórót épp feléjük irányítunk az anyjuk hasában.

Habár a Tool egy meglehetősen kemény együttes, a TTLRS-nek mégiscsak sikerült olyan számokat altatódallá alakítani tőlük, mint például a ‘Schism’, a ‘Lateralus’, a ‘Stinkfist’, valamint kilenc további Tool-nóta, melyek listáját a cikk alján olvashatjátok.

Bár a teljes album nem jelenik meg július 16. előtt (csak előrendelhető), a Twinkle Twinkle Little Rock Star már kiadta a ‘Sober’ teljes verzióját, hogy belehallgathassatok az új lemezbe. A Tool ‘Sober’-jének altatódal-változatát a cikk alján most ti is meghallgathatjátok.

A Tool-altatódalok listája:

1. Sober
2. Right in Two
3. Vicarious
4. Lateralus
5. Parabola
6. Eulogy
7. Aenima
8. 10,000 Days
9. Stinkfist
10. Forty-Six & 2
11. The Grudge
12. Schism

 

Címkék: 
Tool