Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tool - Maynard James Keenan 10 legfurcsább színpadi öltözeteMaynard James Keenan a rock és a metal zene egyik legprofibb előadója, aki három szenzációs banda frontembereként tevékenykedik (Tool, A Perfect Circle, Puscifer).

Az feltételezhetjük, hogy ez a három zenekar három különböző egyéniséget takar, de Maynard ennél sokkal messzebbre megy el, ugyanis megszámlálhatatlan személyiség lakozik az agyában. Igazság szerint egy kicsit olyan, mint egy horrorfilmben az elátkozott házak, egyszerűen sosem tudhatod igazán, hogy mi vár rád egy Tool, egy Perfect Circle vagy egy Puscifer koncerten.

Bár Maynard zenéje sokszor hihetetlenül komplex, nagyon kigondolt és túl van matekozva, Maynardot mindig bohóckodik még akkor is, ha csak ő kapja a viccet és más nem. Ebben a videóban Maynard zenekarainak a koncertjeiről válogattunk össze nektek egy videót, amiben megcsodálhatjátok az énekest, ahogy egy tahó, vagy egy üzletember, egy melltartós háziásszony, vagy éppen egy öregember bőrébe bújuk a színpadon.

Nézzétek meg az összeállítást:

 


 
Címkék: 
Tool
Maynard James Keenan