Bejelentkezés

x
Search & Filters

CD-Fű

Cím: 
1053 Budapest, Fejér György utca 1.

Képek: 

Bemutatkozás: 

1998 végén páran fantáziát láttak egy romos pincében és egy csupasz tűzfalban, és fáradságos munka árán megszületett Budapest harmadik teázója, a CD-Fű. CD, mert eredetileg egy CD bolt is helyet kapott itt, és Fű, mert itt voltak kaphatóak (és persze kaphatóak ma is) a legjobb minőségő teák a világ összes tájáról. A CD-Fű több tekintetben is eltért, illetve eltér a többi teázótól: egyrészt a kicsi labirintusszerű hely mérete meghaladja a többi pesti teázó méretét, másrészt a tulajdonosok nyitottsága révén olyan váratlan zenekarok kaptak itt fellépési lehetőséget, mint a Heaven Street Seven, a Black-Out, vagy a Dvan. De még mielőtt bárki azt gondolná, hogy itt minden este ereszdelahajamat játszanának a fiatalok, hangsúlyoznánk, hogy kultúrpince révén rendszeresek a legkülönbözőbb rendezvények, mint például a Madjong Klub díjkiosztó ünnepsége, a a Képzőművészeti Egyetem és a Mome hallgatóinak kiállításai, vagy a pesti tarokkozók összecsapásai.

A CD-Fű öt terme szinte minden igényt ki tud elégíteni, egy egyszerű randitól kezdve, bármilyen zártkörű bulin keresztül a könyvbemutatókig, vitakörökig, kiállításokig.

A CD-Fű komoly múlttal rendelkezik, de tartja  a lépést a korral. A kínálat erősen bővült, mindenféle ital kapható ma már.
Wifink is van, egész nap változatos zene szól a helyen. A rendszeressé váló kiállítások és DJ-zések mellett pedig felélesztjük a filmklubunkat is.

 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon