Bejelentkezés

x
Search & Filters

Club 202

Cím: 
1116 Budapest, Fehérvári út 202.

Bemutatkozás: 

Az Öreg törzsfőnökök 1996 februárja óta irányította a rezervátumot. Az első három évben a székhely a legendás Csörsz utcai kanyonban volt, ahol felejthetetlen hétvégék zajlottak. Ez idő alatt fellépett nálunk a magyar rock-blues élet valamennyi képviselője és döngettek a csütörtöki rockabilly bandák is. Évről évre nőtt az élő zene iránti érdeklődés és vele a klub törzsközönsége és a rock rajongók tábora is. 1998 tavaszára kinőttük régi táborhelyünket, illetve továbbállásra kényszerültünk a MOM Park építési munkálatai miatt és új legelőket kerestek, zajos mulatságainknak.

Hosszú vándorlás után találtuk meg új táborunk helyét, a Fehérvári út végén. 100 napos verejtékes sátorverés következett hogy új rezervátumunk 1998 október 23-án megnyithassa kapuit. Ha már változtatnunk kellett azt indián őseink emlékéhez méltó, óriási léptékkel tettük.

A letűnt kultúra és a számunkra örök zene tiszteletére emeltük 1200 férőhelyes rock-sátrunkat. Az új helyhez új design és új méretek társultak de estéről-estére a régi arcok köszönnek vissza a vendégekre, a 140 nm-es táncparketten. Az esőcsinálók az őket megillető 70 nm-es színpadon járják naptáncukat. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a rock örök és elpusztíthatatlan! Az otthonos légkör mindig a legfontosabb volt számukra, falaikon lévő tablókról vendégeik, muzsikusaik és barátaik köszönnek vissza. Köszönet nekik érte!

2010-ben a válság viharai a nagy sátor falait is megszaggatták. Új törzsfő került a tábor élére, erőt, lendületet, megnyugvást hozva ígérte, hogy dicsőségünk ismét a régi lesz!
A hely 2010. szeptember 9. -óta Club 202 néven működik tovább.

Szolgáltatások:

- Állandó koncertek!
- Széles italválaszték.
- Heavy Metal hangulat.
- Csütörtökönként koncert után: 80-as, 90-es évek slágerei.
- Világhíres rockbandák!

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon