Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fregatt Rock 'N' Roll Pub

Cím: 
1056 Budapest, Molnár u. 26.
06-1/318-9997 ; 06-20/955-8401

Képek: 

Bemutatkozás: 

1985-ben testet öltött egy fogalom Magyarországon: a tervező keze alatt formálódott egy hajótest belseje, amely minden értelemben a haladó szellemiség zászlóshajójának szerepét töltötte be évtizedeken keresztül. Az első ír stílusú pub, a blues és a rock kultikus menedéke és az első hely, ahol Holsten-t és Guiness-t szolgáltak fel kis hazánkban: A Fregatt.

Két generáció nőtt fel a helyen, ahol a gyökereket nem feledve fejlődhettek a zenével, egy közösséghez tartoztak, és mégis kicsit különcök voltak. Az otthonos hangulatú hajótest rengeteg emléket őriz, észvesztő bulikat, tehetségesebbnél tehetségesebb zenészek jam-jeit, koncertjeit, agymenéseit.

Ez az atmoszféra várja most a harmadik generációt, hogy múltjukat, hagyományaikat nem feledve, a modern értékeket átemelve belecsapjanak a húrok közé: szóljon az a rákenról!

Tehetséges zenemûvészek koncertjei és a lemezjátszó bûvészei festik a hangulatot a blues, a progresszív és az indie rock jegyében Budapest legdögösebb rock'n'roll kocsmájának sejtelmes félhomályába.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon