Bejelentkezés

x
Search & Filters

Irish Cat Pub

Cím: 
1053 Budapest, Múzeum körút. 41.

Képek: 

Bemutatkozás: 

Irish cat

Irish Cat, a logónk  Flenn O’Brian „A fába szorult féreg” című novellájából röppent ide, aki elrepíti az elkárhozott lelkeket és elhozza őket, hogy büntetlenül folytathassák szórakozást túlságosan kedvelő életüket. Számos ősi vallás szerint, a kelta mitológia alapján is, a macskák felemelkedett lelkek, melyek az emberek társai vagy vezetői, minden dolgok tudói, akik azért hallgatnak, hogy ne befolyásolják pártfogoltjaikat.
Egyes hiedelmek szerint hatodik érzékkel rendelkeznek, képesek a lelkek, a szellemek és a gonoszság észlelésére.

Az ICat élmény

Fado (F’doe) egy ír kifejezés, azt jelenti, régen. A narrátorok gyakran használják ezt a kifejezést régi, ír elbeszéléseknél. Az Irish Cat Pub történetét mi is evvel kezdjük: F’doe, a 90-es évekre nyúlik vissza az elhatározás, hogy Budapestnek is szüksége van Ír pub élményre”.  Mi ez? Barátságosság,  vendégszeretet, finom, tradicionális ír ételek, különleges italok, ír zene. Köztudott, az írek mindig is tudták ezt. Az ír pubok világszerte híresek arról, hogy a betérők otthon érzik magukat.  Nincs egyetlen más ország sem, mely annyira híres lenne pub kultúrájáról, mint Írország. Az ír kocsmák olyan különleges hangulatot adnak, amely a vendégeket kikapcsolja, beszélgetésre készteti, az ír zenék pedig különleges hangulatot, igazi örömforrást nyújtanak.

Aki még nem járt Írországban, egy kis darabot kaphat a gyönyörű és különleges kultúrából, ha ellátogat ide. Az Irish Cat Pub az egyetlen és legrégebbi kocsma Magyarországon, mely őrzi az ír tradíciókat, tulajdonosi köre, menedzsmentje maga is ír kötődésű, zenész ember. Mindez garantálja a tökéletes ír hangulatot és a zenei műsor színvonalát.

Az Irish Cat Pub más típusú ír kocsma, mint a többi. Az új és a hagyományok közül is a legjobb dolgokat vegyíti. Az enteriőr, a dekoráció és a barátságos személyzet a régi, öreg, ír kocsmákat idézik, a zene, az étel és az ital tekintetében viszont, azért döntően a kortárs, modern Írország jelenik meg. Irish Cat Pub - tele jókedvvel, zenével – térj be hozzánk alvás előtt, után, vagy helyett.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon